Systeembeheer / installatie

Virtualisatie:

Middels Microsoft Hyper-V levert BAS Automatisering diverse "private cloud" oplossingen. "desktop virtualisatie"(MED-V), "server virtualisatie" (Hyper-V), "applicatie virtualisatie" (APP-V) en "remote desktop" (terminal) oplossingen. Dit kan naar wens redundant worden uitgevoerd met behulp van een SAN, maar u kunt er ook voor kiezen om meerdere virtuele servers in één hardwarematige server te plaatsen om kosten te besparen.

Standaard beheer en installatie:

Vanaf onze vrijblijvende offerte, installatie, documentatie, onderhoud, uitbreiding en upgrading van uw netwerk kan BAS Automatisering u van dienst zijn. BAS levert oplossingen met A-merken zoals HP en Microsoft. Laat uw automatiseringswensen door BAS in vervulling gaan.

Hardware garantie en reparatie:

Op alle hardware staat meestal 1 of 3 jaar garantie. Valt uw server of printer buiten deze periode en zijn er onderdelen of spare-parts nodig? Dan kan BAS Automatisering dit voor u regelen of repareren. Ook printeronderhoud en het plaatsen van maintenance kits is geen probleem.

Websitedesign / bouw:

Zelf uw website beheren met een content management systeem (CMS)? Een goed ontwerp? Tips om te scoren in Google? Een webwinkel? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Verhuur van hardware:

Het is ook mogelijk om via BAS hardware te huren. Hebt u tijdelijk computers nodig voor bijvoorbeeld een leslokaal of project neem dan contact met ons op voor een prijsopgave. Laagste prijsgarantie voor het grootste assortiment van notebooks tot server, printers en storage. Levering binnen 24 uur van 1 tot 500 stuks. Flexibele huurperiodes, koop na huur mogelijk.